Ruoka ja ruokatuotteet

ORA Restaurant
Helsinki

Teemme Sasu-sushin take away susheja ma ja ti 12-14.30 ja ke-la 12-20. Käsintehtyjä, erilaisia, luovia makuja. 14 palan setti 15€. Myös ORAn illalliskassit myynnissä! Valmista pienellä vaivalla tasokas illallinen kotona.

http://www.orarestaurant.fi
@orarestaurantfin

Kaikki tuotteet käsintehtyjä ja edulliseen hintaan erikoistilanteen takia. Varaa sushit etukäteen soittamalla tai [email protected]. Illalliskassin osto: www.theplatform.pro .

SOITA +358 40 095 94 40

Kahvihuone Tähti
Valkeakoski

Kahvila, konditoria, erikoistunut mm gluteenittomiin sekä luomutuotteisiin. Myös kalkkimaalit ym.

http://www.kahvihuonetahti.com
@kahvihuonetahti

Tällä hetkellä on tarjolla lahjakortteja kahvilatoiminnalle sekä kalkkimaalit saan postittua tai myös niihin on lahjakortit. Muusta toiminnasta saat tietoa Facebook-sivuiltamme!

TÄSTÄ FACEBOOK-SIVUILLE

Kuivalihakundi
Tuusula

Valmistamme kotimaisesta naudanpaistista, broilerin rintafileestä ja possun kasslerista eri tyyleillä maustettuja jerky tyyppisiä kuivalihoja.

https://www.kuivalihakundi.com
@kuivalihakundi

Kaikilla tuotteillamme on pitkät säilyvyydet. Joten ne sopii erittäin hyvin esim kotivaraksi. Tuote on myös äärimmäisen monikäyttöinen. Naposteluun ja ruuanvalmistukseen. Tutustu verkkokauppaamme ja jälleenmyyjiimme!

TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN

Deliporo Oy
Inari

Poronlihan verkkokauppa kotikokeille, pakastelogistiikka koko maahan, yli 90 noutopistettä. Laajin tuotevalikoima, yli 130 pororeseptiä.


Tutustu lisää verkkokauppamme tarjontaan!

TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN

Kuudes Maku Oulu
Oulu

Kuudes Maku on pieni paikallinen puttiikki, joka sijaitsee Oulun keskustassa, Rotuaarilla. Valikoimaamme kuuluu laadukkaita irtotuotteita kuten erilaisia luomupähkinöitä, -siemeniä, -hedelmiä, lakritsaa, suklaita, kahvia, teetä, mausteita ja muita ruoanlaittotuotteita, superfoodeja, ihonhoitotuotteita, teekannuja ja paljon muuta.

https://kuudesmakuoulu.fi
@kuudesmakuoulu

Valikoimastamme löytyy lahjakortti!. Kysy lisää!

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIKYSELY

Puruveden Savukala
Kitee

Puruveden Savukala on Kiteen Kesälahdella toimiva perheyritys, joka on valmistanut kotimaisia kalatuotteita jo lähes 30 vuoden ajan. Tuorekalat, savukalat ja säilykkeet löydät tehtaanmyymälästämme sekä useista kaupoista.

https://www.puruvedensavukala.fi/
@puruvedensavukala

Meiltä löytyy myös lahjakortit myymälään. Viikoittain vaihtuvista suoramyymälän tarjouksista ilmoitamme facebook-sivuillamme. Tutustu lisää!

TUTUSTU FACEBOOK-SIVUIHIN

ChocoSomnia Oy
Oulu

ChocoSomnia on kahden naisen suklaatehdas. Valmistamme käsintehtyä artesaanisuklaata. Kivijalkaliikkeessämme on suklaatehdas ja tehtaanmyymälä. Premiumsuklaasta valmistamme pääasiassa suklaalevyjä ja -konvehteja. Tilat sijaitsevat Oulun keskustan tuntumassa.

https://chocosomnia.fi
@chocosomnia

Tällä hetkellä meiltä voi tilata verkkokaupasta herkullisia suklaalevyjä, joita teemme koko ajan lisää.Kivijalkaliikkeeseen ei tällä hetkellä oteta asiakkaita.

TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN

Paulanketo Oy
Savonlinna

Viljattomia, sokerittomia ja gluteenittomia reseptejä ja muuta ketogeeniseen elämäntapaan soveltuvaa, koruja, keittiöpyyhkeitä ja naposteltavaa sekä arkea helpottavia valmiita jauhoseoksia. Saat myös vertaistukea elämäntapamuutokseen.

https://www.paulanketo.fi/
@paulanketo

Lahjakortit, sekä kehityksen alla verkkokauppaan tuotteita, jotka voi lähettää kotiinkuljetuksella ilman postikulujen lisääntymistä - ota yhteyttä ja kysy lisää! Yhteys: sähköposti, Facebookin viesteillä ja instagramin viesteillä

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIKYSELY

Kotileipomo Isabella
Rääkkylä

Olemme kukkoihin erikoistunut pieni leipomo. Meiltä löytyy lähes kolmekymmentä erilaista kukkomakua, vanhoja suosikkeja, vegaanisia, gluteenittomia, ja myös aivan uusia; Koskenlaskija pikku lohi, Nokkoskuha, karitsakukot, BBQ nyhtöpossu ja paljon muita. Valmistamme myös asiakkaan toiveiden mukaan kukot.

Facebook-sivu Kotileipomo Isabella
@kotileipomoisabella

HUOM! Tilanteen vuoksi vain kotiinkuljetus ja lahjakorttien ostaminen mahdollista. Meiltä voit ostaa lahjakortin, jonka käyttöaika on 1 vuosi. Ilmainen kotiinkuljetus kuorman jakojen yhteydessä ajoreittien läheisyyteen. Ajamme alueilla Kitee, Liperi, Joensuu, Kerimäki, Savonlinna.

SOITA + 358 45 222 65 12

Thai Ravintola Chon Thong
Kouvola

Marraskuussa 2019 avattu Thai Ravintola A-oikeuksin. Työllistämme omistajapariskunnan lisäksi 2-3 henkilöä. Tarjolla: Lounas, a la carte ta Take Away.

Facebook Thai Ravintola Chon Thong
@thairavintolachonthong

Soita ja kysy lisää Take Awaystä!

SOITA +358 41 317 98 19

Treschefs
Espoo

Olemme pitopalvelu & Catering yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Toimintamme kattaa häistä, yritysjuhlista, valmistujaisista, muistotilaisuuksista aina isompiin tilaisuuksiin, esim. urheilutapahtumien ruokailut.

www.treschefs.fi

Valmista vatsasi jo ennakkoon ja ota yhteyttä!

PYYDÄ TARJOUS