Pienpanimot

Pyynikin Brewing Company
Tampere

Pyynikin Brewing Company on tamperelainen panimo, joka valmistaa oluita, siidereitä, lonkeroita ja virvoitusjuomia.

https://pyynikinshop.com/
@pyynikin

Verkkokauppa mistä voi ostaa juomia noudettavaksi panimon kaupalta. Muut tuotteet voi tilata postitse.

TUTUSTU MAUKKAISIIN OLUISIIN

Stadin Panimo
Helsinki

Stadin Panimo on 1990-luvun loppupuolella perustettu helsinkiläinen kokeellinen mikropanimo. Sta­din Panimo tun­ne­taan­kin par­hai­ten sen kokeel­li­sista, mauk­kaan mal­tai­sista ja run­saasti aro­mi­hu­ma­loi­duista käsityöläisoluista. Stadin Panimo on yksiomisteinen pienpanimo, jolla on pitkä historia reseptiikasta ja olemme tuottaneet yli 700 erilaista olutta.

https://www.stadinpanimo.fi
@stadinpanimo

Olutverkkokauppa on avattu! Voit tehdä tilauksen kätevästi netistä ja noutaa tai noudattaa tilauksesi Stadin Panimopuodista Helsingin Suvilahdesta.

ERINOMAISTA OLUTTA? KYLLÄ, KIITOS!

Fat Lizard Brewing
Espoo

Raikkaisiin ja helposti juotaviin käsityöoluihin erikoistunut espoolainen pienpanimo.

https://fatlizard.beer/
@fatlizardbeer

Tilaa & nouda -palvelu panimomme myymälässä Espoon Otaniemessä. Olutta ynnä muuta mukavaa tilattavissa verkosta ja noudettavissa palveluluukustamme!

SANOIKO JOKU MAUKASTA OLUTTA?

Olarin Panimo
Espoo

Olarin Panimo on vuonna 2015 perustettu pienpanimo, joka vannoo tekemisensä OOO:n, eli olarilaisuuden, oluen ja onnellisuuden nimeen.
Olarilaisuus näkyy kaikessa tekemisessämme esimerkiksi graffitien, artistioluiden ja huonojen vitsien muodossa. Oluita löytyy kirpsakoista soureista kliinien lagerien kautta freeseihin IPOihin.

https://www.olarinpanimo.fi/
@olarinpanimo

Meiltä saa haettua olutta ja lahjakortteja! 🙂

MMM, OLUTTA KIITOS!

Bryggeri Helsinki
Helsinki

Bryggeri Helsinki on Helsingin Torikortteleissa huhtikuussa 2013 aloittanut panimoravintola. Helsingin sydämessä syntyvät Bryggerin toiminnan tärkeimmät elementit, vaalien valmistettu käsityöläisolut sekä korkeatasoinen ja maistuva ravintolaruoka. Bryggeri Helsinki valmistaa vuosittain noin 170.000 litraa laadukasta olutta.

https://www.bryggeri.fi
@bryggerihelsinki

Olemme tehneet oluiden kotiin ostamisesta hiukan helpompaa lain sallimissa puitteissa. Avasimme verkkokaupan, jossa voi tehdä ostoksia vaikka kotisohvalta käsin. Valitettavasti emme voi toimittaa oluita kotiin saakka, sillä sitä ei Suomen laki vielä salli.

TÄSTÄ MAUKKAILLE OLUILLE

Panimo Honkavuori
Joensuu

Panimo Honkavuori on pohjoiskarjalainen pienpanimo Joensuussa. Honkavuoren oluet suunnitellaan taiteella ja tehdään tieteellä kotimaisista maltaista Jaamankankaan suodattamaan pohjaveteen. Valmistamme olutta hiilineutraalisti sitomalla oluen tuotannosta aiheutuneet päästöt omaan metsäämme. Oluet on tuotettu tuulivoimalla.

https://www.honkavuori.fi/
@panimohonkavuori

Ota yhteyttä niin katsellaan hyvät oluet teille!

TÄSTÄ YHTEYDENOTTOSIVULLE