Kuljetus

Hakamaki Oy (Makumatka)
Helsinki

Makumatka.fi tarjoaa kolme ateriaa kotiintoimitettuna pk-seudulla alkaen 9,90€/ateria. Kukin Ateriapaketti sisältää 3 ateriaa ja pääset makumatkalle esim. Pariisi-Oslo-Koh Samui!

https://makumatka.fi/
@makumatkafi

Kotiintoimitettu Makumatka eli kolmen aterian yhdelle 37.50 / kahdelle 59.00€. Sisältää toimituksen kotiin pk-seudulla (Helsinki-Espoo-Vantaa).

TUTUSTU LISÄÄ

Maja Majoituspalvelut
Vantaa

Yritys toimii normaalioloissa majoitusalalla. Tarjoamme mm. matkailumajoitusta ja majoitusta liikematkailijoille. Koska yrityksellä on ollut myös henkilökuljetuksia esim. Helsinki-Vantaan lentokentälle, voimme kriisin aikana toimittaa esim. kauppaostoksia ja muuta pientavaraa asiakkaille.


Ruokaostoksia karanteenissa oleville pientä maksua vastaan. Myös muita kooltaan pieniä tavaroita kotona oleville. Laita sähköpostia ja kysy lisää!

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIKYSELY

Hi-Drivers
Kotka

Laadukas autokoulu ja taksipalvelu Kotkassa!

https://www.hi-drivers.fi/
@autokouluhidriverskotkahamina

- 30% hinnan alennus on voimassa poikkeusolojen ajan. Haluamme näin tukea yksityistalouksia. Toivoisimme kuitenkin, että säästämillänne rahoilla tukisitte mahdollisuuksien mukaan paikallisia pienyrityksiä sillä pienyrittäjät tarvitsevat nyt tukea.

TUTUSTU LISÄÄ

Kirsin Taksi Koria
Kouvola

Täyden palvelun taksi Korian ja Kouvolan alueella!

https://www.taksikoria.fi/

Tarjoan taksipalveluiden lisäksi tämän kriisin ajan kaupassakäyntiä puolestasi tai käytän sinut lähikaupassa edullisesti. Korian alueella tämä onnistuu hintaan 15-20€ muualla Kouvolassa katsotaan tapauskohtaisesti, mutta hyvin todennäköisesti onnistuu samalla hinnalla. Autoani pesen desinfioivilla aineilla sisältä jokaisen asiakkaan jälkeen ja tarjolla myös asiakkaalle käsidesi.

SOITA +358 45 202 02 22

Fiuge Oy
Helsinki

Oletko sinä, vanhempasi, sukulaisesi, ystäväsi tai asiakkaasi tilanteessa, jossa et voi tai halua noutaa tai kuljettaa ostoksia tai muuta tavaraa? Saammeko auttaa – kuukauden kuljetukset nyt vain 50 eurolla!

Fiuge-kuljetusten avulla saat tarvitsemasi tuotteet turvallisesti kotiovelle. Kuljetusten avulla voit auttaa ja ilahduttaa myös karanteenissa olevia läheisiäsi. Hoidamme myös Postin tai Matkahuollon pakettien noudon lokerosta tai noutopisteestä.

Voit tilata meiltä myös yksittäisiä kuljetuksia. Pysy kotosalla ja anna Fiuge hoitaa kuljetuksesi.

https://www.fiuge.com
@fiugeoy

Kuukauden kuljetukset nyt vain 50€ ! Tee tilaus sivuiltamme.

TEE TILAUS