Coaching

Työkit
Oulu

Työnhaku voi synnyttää monia erilaisia tunteita ja ajatuksia. Sinun ei kuitenkaan tarvitse ponnistella yksin – Työkit on apunasi työnhaun kaikissa vaiheissa. Työkit tarjoaa kattavasti tietoa ja vinkkejä työnhaun teemoista blogikirjoitusten ja työnhakuvalmennuksen muodossa, ja kulkee mukanasi kohti unelmiesi työpaikkaa.

https://www.tyokit.fi/
@tyokit

Työkitin palveluihin kuuluvat CV ja työhakemustsekkaukset, joiden avulla saat yksilöllistä ohjausta ja näkemystä työnhakudokumenttiesi muokkaamiseen.

TUTUSTU LISÄÄ

Mind Adventures Oy
Espoo

Mind Adventures tarjoaa kokonaisvaltaista yksilö- ja uravalmennusta huomioiden elämäntilanteesi, hyvinvointisi ja yksilölliset tarpeesi. Olipa kyse sitten merkityksellisen elämän tai työn löytämisestä, oman tarkoituksen kirkastamisesta, osaamisen ja vahvuuksien tunnistamisesta ja hyödyntämisestä, stressinhallinnasta tai henkisen hyvinvoinnin kehittämisestä, olet tullut oikeaan paikkaan.

https://www.mindadventures.fi/
@mindadventuresfi

Löydät verkkokaupastamme monipuoliset valmennuspaketit, lahjakortit, ladattavat oppaat itsesi, elämäsi, urasi ja henkisen hyvinvointisi kehittämiseen. Klikkaa itsesi kauppaamme alla olevasta linkistä!

TÄSTÄ KAUPPAAN

Hi Movement Hieronta & Valmennus
Helsinki

Koulutettu hieroja ja personal trainer tarjoaa käytännönläheistä apua ja tukea räätälöidyillä hyvinvointipalveluilla. Vankka ammattitaito ja monipuolinen osaaminen kehonhuollon eri osa-alueilla takaavat lievityksen kiputiloihin sekä ratkaisut niiden korjaamiseksi.

https://www.himovement.fi/

Sähköiset lahjakortit, yksittäiset hieronnat ja sarjakortit. Klikkaa itsesi ostoksille suoraan alla olevasta linkistä!

TÄSTÄ OSTOKSILLE

Muutosvalmius
Tampere

Muutosvalmius tarjoaa palveluita oppimisen optimoinnin ja ketterien ajattelutaitojen tueksi business coachingin ja learning designin avulla. Kriisin aikana Camilla suuntaa palveluitaan lähemmäs yrittäjien tarpeita – saatavilla on valmennusta osaamisen tuotteistamiseen, palveluiden uudelleenmuotoiluun ja kokonaiskonseptin hallintaan sekä valmennuksena, että edullisena Brand Book –työkirjana (www.holvi.com/shop/muutosvalmius). Camilla tarjoaa myös coaching-palveluja yritysten muutosvalmiuden tukemiseen, pyrkien vahvistamaan epävarmuuden sietokykyä ja sekä työn hallinnan tunnetta.

https://www.muutosvalmius.com

Tutustu Muutosvalmiuden tarjoamaan kätevästi Muutosvalmius Store-verkkokaupassa!

TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN